kuypers-vastgoed-logo2

VAKANTIEHUIS IN FRANKRIJK


Kuypers Vastgoed B.V. is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het realiseren van vakantiewoningen en villa’s op mooie kavels in Zuid-Frankrijk.

Wij zorgen voor de bemiddeling en begeleiding bij bouw, verkoop en aankoop van nieuw en bestaand onroerend goed in zuid Frankrijk. Wij zijn een Nederlanse makelaardij bij de koop, verkoop, huur of verhuur van woningen in Frankrijk (Languedoc Rousillon).

Door onze ervaring en een persoonlijke benadering leveren wij maatwerk gedurende het gehele traject met vooruitziende blik mee te denken en te zorgen voor een professionele uitvoering.

Wilt u een huis bouwen in Frankrijk, een vakantiewoning of recreatiewoning in Frankrijk kopen of verkopen, een bouwperceel of bouwkavel om een huis te bouwen in Frankrijk, neem dan contact met ons op in Nederland of Frankrijk.

Nieuwbouw en Renovatie
•Advies en begeleiding
•Ontwerp en architect
•Offertes en aannemers
•Controle en rapportage
•Vergunningen en nutsbedrijven

Aan en Verkoopbemiddeling
Wij helpen graag om net dat éne leuke huis of kavel te vinden of te verkopen. Door onze kennis en  voorselectie uit het totale regionale aanbod, besparen we zo tijd en teleurstelling.
Wij regelen alles:  notaris, financiering en nutsbedrijven. Aan u de keuze!

Verhuur en beheer
Tevens kunt u bij ons terecht met vragen over het beheer van uw woning, zoals onderhoud aan uw tuin, zwembad of tweede woning in Frankrijk en ook verhuur van luxe vrijstaande vakantie villa’s met zwembad tennisbaan jacuzzi in het Middellandse-Zee gebied, Zuid-Frankrijk.

De inkomsten kunnen o.a worden aangewend om de woning te financieren en de kosten te dekken. Ondanks de afschaffing van de hypotheekrente aftrek is zo het tweede huis betaalbaar gebleven.